Sämsta människan i världen

Idag känner jag mig som sämsta människan i världen. Jag är så idiotisk så man blir mörkrädd

Shopping, pyssel och underkläder

Blev en shopping-dag på stan. Siktet var ställt mot Ikea och sen Anna-K, tyvärr så hann Anna-K stänga innan vi han dit då vi drog en runda på A6 också :p 

Köpte underkläder till brudklänningen vilket gick på en del pengar, och sexiga! Nä, inte speciellt! :p


Silkesblommor :)


Sexiga underkläder till bröllopet? Nej tack! xD

Huvudvärken jag inte fick hjälp för

Har dessutom haft såndär huvudvärk igen, sån jag åkte ambulans in till akuten för. Inte riktigt lika illa, men jävligt. Jag fattar inte vad det är, har haft två såna där anfall sedan jag var på akuten (och inte fick nån hjälp). Vi trodde det var bihålorna men jag fattar inte varför jag skulle få världens värk i dem på så utspridd tid? Dessutom är jag öm över skalpen och riktigt öm på vissa punkter i hårbotten... Jaja, det är bättre nu, men sov till halv 12 för att det inte riktigt gått över :/

Har som sagt haft problem med migrän när jag var yngre, alltså migränen från helvetet när jag inte såg på ena ögat, ena kroppshalvan domnar bort, jag kan inte säga hela meningar, spy och bara ligga still... Så kanske min migrän ändrat karaktär och bara ger huvudvärken?

Tänker fortfarande på den där damen i telefon när de bett mig ringa in till SOS och ge fler uppgifter om huvudvärken, då hon sa;
- men lite huvudvärk är inte farligt, vet du, inget man behöver ambulans till... 

Då har hon fan aldrig haft migrän eller riktig huvudvärk... Men eftersom Andreas dessutom ringt akuten och frågat vad de brukar göra vid så kraftig huvudvärk som man inte känner igen och de svarar; vi skickar ambulans...

Åh! Nu börjar jag bli förbannad!

Skitsamma, men det är inte roligt och jag vet inte riktigt vad jag ska göra :/



Klättra på väggarna

Tredje dagen på ledighet.... Nu är jag uttråkad och dessutom gräsänka till sent ikväll, då grabbar jag telefonen och ringer mina föräldrar, så är det alltid :p

Vilken tur att jag har dem ❤️


En börda från mina axlar

Jag har verkligen fasat över läkarbesöket om aknen... 

Var så rädd att inte få mina problem med aknen fixade utan att läkaren skulle ta en titt och säga:

- nej, men det där är väl inte så farligt! 
Eller
- äsch! Det där växer du ifrån! Du är ju ung!

Men det gick jätte bra, jag fick välja helt själv vilken hjälp jag ville ha, jag valde tabletter. Läkaren gav också alternativ som salvor m.m. Men har testat det innan utan framgång. 

Hen tyckte dessutom att medicinering vore bäst då jag hade så pass mycket problem.
Så nu kommer jag äta medicin i 5 månader!

Jag kan inte förklara hur skönt detta är! Vilket börda som lyfts från mina axlar, hur länge jag lidit av aknen och hur lättad jag känner mig.

Att få vara fin på mitt bröllop 

YES!!

Nu är den här!

Diamonds is A girls best friend!

Himla skit bara att jag måste vänta 8 månader för att få bära den!

Ringen är verkligen vacker och gravyren är precis som jag vill!

Men ni får inte se den än ;)

Annars så sitter jag och pysslar med bröllopet på lin ledighet; festhäften, papper, band och annat pyssligt!

Ledig, vad gör man?


Nu så är det ingenting i skolan förrän nästa måndag... Blir nästan lite stressad av att helt plötsligt vara ledig, nästan så jag får skuldkänslor.

Jag ska i alla fall försöka njuta, sova, träna och slappa (kanske plugga liiite)

På att-göra-listan denna veckan står;
- läkarbesök
- hämta vigselringen

Läkarbesöket är för att jag nu tröttnat på min acne. Sedan 7 år har jag haft finnar, ibland mer ibland mindre. Men jag känner nu att det påverkar mig så pass att det ofta gör mig nedstämd. De senaste 3 åren har det bara blivit värre och jag har gjort ALLT för att försöka få en fin hud som inte gör ont. Så nu vill jag inte mer, jag ska gifta mig nästa sommar och jag vill inte ha alla dessa blödande, kliande och fula blemmor. Håll tummarna för att jag nu får hjälp...

Bestemor


Varit hos bestemor och hälsat på :)

Spänd buk, cirkus & skönhelg

Dejten var lyckad! Lite föör lyckad, var tvungen att få av mig kjolen fort som tusan när vi kom hem. Nä, alltså, jag var så fruktansvärt mätt att jag fick dra av kjolen för att inte spräcka den! Mjukisbyxorna fick det bli!


(Lägg märke till att hunden i stort sett alltid lyckad vara med i bild)



Även herr katt ville ha kärlek och la i högsta växeln i fjäsk. Han har dock hittat ett nytt favoritställe att sova på.... Matbordet! Va fan! Han har ALDRIG fått vara där (får fortfarande inte vara) men har hittat honom sovandes TVÅ gånger rätt upp och ned på bordet!! Sabla katt


Bjuder på en härlig bild från i somras :)
Frugan, mannen och hunden!


Nu ska jag ha en skön helg! Imorgon hälsar vi på bästemor och ikväll har vi ätit sushi och druckit vin (eller jag har) ;)

Ha en skön helg allesamman! ❤️


Frisör, vigselring & date

Så, i tisdags var jag hos frisören och klippte bort de slitna topparna och färgade bort utväxten. Det blev faktiskt en "ny" färg. Jag har ju varit blonderad, i stort sett platina, sen jag var 13 år men nu tyckte frisörskan att det var nog! Så hon la i en ljusfärg. Sagt och gjort så fick jag min originalfärg tillbaka, har alltså inte haft den sedan jag var 13 så för mig var det drastiskt, men det ser väldigt naturligt ut och frisörskan höll på att skita på sig, så snyggt tyckte hon det var!



Igår var vi även och hämtad ut förlovningsringarna som varit iväg för gravering. Så de är helt nyputsade och blanka! Känner mig nästan nyförlovade och kan inte sluta titta på min underbara, supershiny ring! 

När vi var där så kollade vi även på vigselring till mig, då det står i vår bröllopsplanering att det kan vara bra att börja titta ut en ring. Jag visste sen innan att jag ville ha en tunn helalliansring (då det är diamanter runt om hela ringen) men det slutade med att jag valde ut en lite tjockare halvallians. Alltså den är sååå fin och ser så sjukt vackert ut tillsammans med förlovningsringe! Men det slutade inte med att bara titta på den...

Vi beställde den! Så den kommer till mig nästa vecka!! Hurra! Andreas säger dock att jag inte kommer få se den förrän den sitter på mitt finger på bröllopsdagen... Hmm






Förutom detta roliga så har jag haft en skitvecka. Mensvärk från helvetet sen i fredags (är äntligen över). Jag blir socialfobisk, hatar allt och alla, trött och riktigt nere. Men det blev faktiskt bättre när vi köpte vigselringen.

Nu så sitter jag sminkad och ska strax klä på mig lite finare kläder, för jag är bjuden på date!


Andreas och jag fick ett presentkort på en fin restaurang i förlovningspresent, så igår frågade Andreas om jag ville använda det. 

Så bordet är bokat vid klockan sju!

Bröllopsyra!

Ja! Nu är inbjudningarna skickade! Nu är det verkligen i rullning! Klänningsprovning är bokad och vigselring är utsedd. Kalla fötter? Nä! Kör raggsockor!

Här kommer ett kollage med bröllopsinspo till vårt bröllop! (Med inbjudningarna, kuvert, infoblad m.m på bilden längst ner i mitten)



Ett tips till er som tränar

Kör inte stenhårt benpass på gymet och dagen efter ta på er klack-skorna! Ni kommer se ut som ankor! Och ont gör det dessutom! 

Vad är äktenskap?

Att gifta sig och att få sitt drömbröllop är något jag längtat efter sedan barnsben, alltså det är en av mina största drömmar i livet. Hur kommer detta sig då? Ja, egentligen om man tänker efter så ligger det i år av kvinnligt förtryck och ramar. En kvinns ska vara gift och kärnfamilj ska bildas! 
 
Men när jag då tänker ett steg längre; Vad är äktenskap för mig?
 
En trygghet jag inte direkt upplevt under min barndom. Ett löfte från en man som inte tänker svika som alla andra gjort. Kan låta larvigt, men för mig är det också mitt val att jag har valt en människa jag vill leva med, mitt bevis att jag valt en människa som vill vara med mig för den jag är. Varför behöver man gifta sig för att bevisa det då? Det behöver man inte, men det är många flugor i en smäll; det juridiska, det romantiska och grunden.
 
Jag vet att äktenskap gör att många kvinnor mår dåligt och att gifta män mår bättre. Men jag vill skapa min egen väg, jag vill ha mitt drömbröllop för att jag kan ha det och att VI har valt det.
 
För mig är det också en revolt, att stadga mig, gifta mig. Men jag har också valt en man som är fantastisk. Jag vet att det är många kvinnor som drar hela lasset hemma; lagar mat, diskar, städar, stryker skjortor, tar hand om ungarna, tvättar och hela fadderullan. Så som det alltid har varit.
 
I vårat hem är det jag som sitter på sofflocket medan blivande mannen flyger runt, sorterar tvätt, diskar all disk, tvättar (tog till och med och körde hem för att starta tvättmaskinerna under dagens kalasande)
 
Visst jag gör annat men är forfarande inte den typiska "frugan". Så jag tänker inte sätta någon stämpel på mitt äktenskap utan skapa en egen väg!

Jag tycker det är dags att sluta stämpla äktenskapet från det förlegade och skapa våra egna värderingar kring det!

Bästa lådan


Den här sitter jag och klämmer, känner, drömmer och planerar! Mmmm, bästa känslan, bästa lådan!

Jag älskar att sitta och pyssla, fixa och planera allt in i minsta detalj! ❤️ 

Kropps-strejk och missad dag

Jaha, åt nåt igår jag inte tålde. Så ligger i sängen med kaos i magen! Missar första dagen på nya kursen men hoppas på att vila idag och komma igen imorgon!

Bitter är jag, men vad ska man göra? Springa på toa i skolan var 10e minut? Nej tack! 

Krya på mig i alla fall!



Ungdomars brist på samlag



Det har gjorts statistiska undersökningar om ungdomars sexvanor. Hör och häpna. Ungdomar tillbringar så mycket tid framför sina smartphones, ipads och allt vad det heter så att sexlivet lider...

Gör ni som oss och avslutar (oftast) dagen med att kolla igenom telefjanten? 

Ha! Fast nu drog ni slutsatsen att vårt sexliv lider! Ha! han jag har brevid mig är ingen ungdom längre! 


Blöt kväll

Lyckad tenta-slask tyckte jag! Mellanfesten (förfest för mig) var nog den roligaste jag gått på 😄 massa trevliga, skämtsamma brudar och lite (läs mycket) alkohol. Sen ut och klubba 😝 




Jag fick även beröm av tjejen i garderoben på klubben att mina naglar är asgrymma! 😀

Jag gick i alla fall precis upp. Känner mig helt okej. Har helt ärligt aldrig varit sådär riktigt bakis med spya, huvudvärk och livsångest, liggandes på toalettgolvet. Lyllos mig kanske? Jag blir bara extra trött och lite seg, annars prima!

Ska också dra en klyscha; imorgon börjar mitt nya liv! Har förlängt träningskortet! Ska börja träna, äta bättre och dra ner på sockret! 😉 bröllopsklänningen här kommer jag!

En helt fantastisk dag!

God morgon! Ni undrar säkert vart jag tog vägen? Bloggen har liksom stått lite still :/

Men NU! Nu är min första slapp-dag utan ångest, dåligt samvete och oro på över 1 månad!

Tentaperiod är precis som jag trodde, fast ändå lite värre :p

Men nu är det ingen skriftlig sals-tenta förrän i december (om det inte blir omtenta vill säga 😫)

Nu har jag livet tillbaka och ikväll blir det tenta-slask!!!

Jag vaknade nyss! Och jag ska inte göra nånting!!!

Köpt nytt örhänge :)
Tog systemetoskulden!!
Azzar lever!
Wilgott lever!

Jag lever!!