Odd, en potentiell våldtäktsman?

Men lilla Odd (Blondinbellas fästman) ibland undrar jag om du använder din fästmös sätt att läsa på genom att bara läsa typ första ordet i varannan mening?

 

Eller har du ditt eget sätt att läsa på; endast rubriken?

För att skriva att du blir ledsen över att bli kallad potentiell våldtäktsman och att läsa sån dynga som HanaPee skriver om män... När hela texten du kallar dynga inte handlar om att alla män är våldtäktsmän utan tvärtom...

Du säger också att "ni feminister" skapar ett samhälle där vi spekar ut alla som våldtäktsmän och att kvinnor ska vara skeptiska mot alla män... Hmm, men alltså, i texten står det:

"Den människa som påstår att en kvinna får skylla sig själv om hon blev våldtagen eftersom hon steg upp i en främmande mans bil, det är den människan som påstår att alla män är potentiella våldtäktsmän."

Vart nämner skribenter feministerna eller kvinnorna som pekar ut män?

 

 

Läs texten liksom! Vart blir du kallad våldtäktsman?

 

 

Hihi, låt mig småle! Du gav mig ett i alla fall ett skratt.

Och att du tillägger att det faktiskt är 1 man per år som blir våldtagen av en kvinna menar du att alla de kvinnor som blir våldtagna av män är helt okej? Just för att det är 1 man som blir våldtagen av en kvinna. Just därför behövs inte feminism, tycker du. För det är ju så pass jämnställt...

Du har inte tänkt på att alla de kvinnor som våldtas av män varje år, våldtas på grund av något? Har tjejerna för korta kjolar? Har tjejerna för urringade tröjor? Flörtade hon? Följe hon med någon okänd man? Äsch! Hon får skylla sig själv! (hon får ju faktiskt tänka på att alla män kan våldta!)

Eller kan det faktiskt vara så att kvinnor våldtas av män(oftare än män våldtas av kvinnor) på grund av att kvinnor ses som mindre värda? Kan det vara så att kvinnor inte står lika högt som männen i samhället? Kan det liksom bero på något? Typ att samhället inte är jämnställt och kvinnor inte har samma rättigheter (typ därför feminismen finns, typ dårå)

...

Det kan faktiskt också vara bra att tycka att feminism är något bra, så du slipper bli kränkt över att bli kallad våldtäktsman. För om alla tycker att alla sksa ha lika värde, snippa som snopp, så skulle våldtäkterna minskas och tilliten till manssläktet skulle öka! TADDA


Sedan avslutar du med att du älskar kvinnor, men ändå inte vill att de ska ha samma rättigheter som dig... Ja du Odd, kanske du skulle LÄSA och Försöka FÖRSTÅ innan du själv skriver dynga.

Men fortsätt massera din fästmös fötter, låt henne tjäna mer pengar än dig, servera henne frukost på sängen varje morgon och laga hennes mat! För det låter verkligen supermanligt i antifeminismens anda!